Van Wijck – Maastricht

Ik heb het al een keer eerder geroepen, maar avonddienst is UIT ONTBIJTEN! En ik kan je vertellen, dat kan je héél goed bij Van Wijck in Maastricht. Heel verrassend ligt het in Wijck, de wijk tussen de winkelstraten en het station in. Mocht je met de trein komen, loop je dus hier doorheen naar de winkels toe. Dus genoeg reden om een koffie met taart, broodje, frietje of wat anders te halen. Het zit bomvol leuke tentjes en boetiekjes en er is hier áltijd leven.

Maar we zijn bij Van Wijck geland. Een hotspotje waar je kunt chillen op banken, werken aan tafels en gezellig kunt doen met vrienden of mams.

Eén van de foto’s hierboven verraad het al een beetje wat ik heb gegeten. Op de menukaart kondigen ze hun gerechten aan met PUUR GENIETEN. Ze hebben eitjes bereid op de manier naar keuze, pancakes, croissantjes en yoghurt als ontbijtgerechten. Na 12u wordt de keuze uitgebreid met diverse belegde broodjes, hotdogs, warme en koude gerechten. Wat vergeet ik..? De taarten! Overheerlijke taarten.

Ik ben hier voor ontbijt dus kies een gebakken eitje met glutenvrij brood en een créme van avocado. Daarbij bestel ik een verse jus en een Caramel Soja Latte. Mijn favorietje onder de koffies.

Geen taart voor mij vandaag, het is nog iets te vroeg. maar ik ben heel tevreden en kan hierop teren tot aan mijn avondeten!

groetjes-zoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s