Moshi Moshi – Rijswijk

on

Al weer eventjes geleden dat we Sushi hebben gegeten en een van mijn pepertjes viert haar verjaardag.. zij mag kiezen en kiest voor Moshi in Rijswijk. Volgens haar de allerbeste Sushi! Nou vind ik al gauw dat alle Sushi restaurants op elkaar lijken..want zeg nou eerlijk, echt heel gezellig is het over het algemeen niet echt, maar verschil in de Sushi is d’r wel zeker…

Dus wij op weg naar Rijswijk, voor de deur geparkeerd en stipt om half 7 zitten wij aan tafel. Het standaard concept geldt ook hier natuurlijk. All-you-can-eat sushi, 5 sushi’s per persoon per ronde en smullen maar.. we starten allemaal met een koude ronde sushi. Soms zijn dr wat afwijkende sushi’s op de kaart en die hebben we al snel gevonden; sushi met banaan en een rood (mierzoet) sausje, Nigiri Grilled Beef, Zalm tartaar en de spicy tuna (normaal is deze niet van rauwe tonijn)..

 

We hebben ons weer uitgeleefd zoals je aan de foto’s kan zien! En mijn absolute FAVO staat gelukkig ook op de kaart; sushi met geflambeerde zalm! Jammie! Sushi’s waren echt heerlijk, prima grootte (soms heb je van die restaurants waar je een hap vol Sushi naar binnen werkt – doorsnijden is geen optie – en je ongeveer 10 minuten bezig ben om de Sushi weg te krijgen…) en de jarige job kreeg sterretjes op het ijsje en een klein presentje van Moshi! Vinden wij leuk!

En of het nou de beste is… tsja… IK kan niet zo goed kiezen tussen al die all-you-can-eat restaurants, maar ik houd zeker niet van de grote ketens..! Dus wat dat betreft is deze zeker een aanrader!

groetjes-pittig-pepertjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s