Taste the good life met TASTEA!

Onze reset periode (ja wat wil je met al die restaurant bezoekjes) is alweer over & de 30 dagen zijn voorbij gevlogen. Even geleden stuitte wij op de website van Tastea, met allerlei 100% natuurlijke thee blends. Zo kort voor de zomer moesten we d’r toch eens aan geloven en zijn we voor de SKINTIGHT thee gegaan. We ontvingen allebei een mooi setje met bijpassende thee beker, en na het lezen van de veelbelovende reviews zijn we van start gegaan..

Allereerst natuurlijk even wegen – we willen uiteraard wel weten of het aan het einde van de rit nog wat oplevert – check done! De eerste kop thee is in de maak. Aangeraden wordt om een kop thee voor het ontbijt, voor de lunch en in de loop van de middag te nemen. Maar ook 2,5 gram per keer… voor de snelle rekenaars onder ons kan je dan dus 50 kopjes van een blik maken en d’r dus 16 dagen mee doen.. Wij doen iets zuiniger aan en houden het bij een ochtend- en avondthee (soms kan je de thee blend ook wel twee keer gebruiken hebben we gemerkt, gewoon de theebeker nog een keer vullen met water!).

De beker zelf is echt super handig om de thee in klaar te maken. Wel vinden wij dat de thee erg lang heet blijft (op zich wel de bedoeling met een dubbelwandige beker…) en daardoor ook vrij sterk wordt (wat Pittig dan weer niet lekker vindt). De oplossing is 2/3 thee en 1/3 koud water, ofde theebeker gebruiken om de thee te zetten en vervolgens overgieten in een andere beker om te drinken..

De SKINTIGHT thee blend vonden wij in het begin wat apart smaken. Mensen die van Pu Erh houden, zullen d’r wel veel minder moeite mee hebben! Na een dag of 3 begint ook deze thee gelukkig voor ons wel te wennen. Naast de Pu Erh zit er ook Gember, Zwarte thee en Kaneel in de thee blend. Allemaal ingrediënten die je net een beetje meer helpen om een paar kilootjes te verliezen.

De eindstand na 30 dagen; voor Pittig -1,6 kilo en voor Zoet – 2 kilo, zonder aangepast eetpatroon! We kunnen dus oprecht wel zeggen dat de SKINTIGHT thee wel effect heeft gehad! Plus dat thee drinken gezond is, je zo voldoende vocht binnen krijgt op een dag en ze in tussentijd de collectie flink hebben uitgebreid met nog veel meer lekkere blends (zowel hot als cold!! – wat natuurlijk ook geen straf is met deze warme dagen), wat ons betreft alleen maar plus plus plus…

Dus waar wacht je op… bestellen die Tastea-thee! Nu speciaal voor jullie met 10% korting als je de volgende kortingscode gebruikt: PITTIGZOET. Wij doen ook nog een rondje mee! Detox, Ijsthee Green Dream and Pop ‘N Chill it issss……

groetjes-pittig

*Lees ook onze eerdere blog: https://pittigzoet.com/2018/05/28/resetten-met-tastea/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s