Look – Rotterdam

When Garlic is life!

Afgelopen vrijdag zijn wij gaan eten bij Look, een restaurant welke van de eerste tot de laatste hap knoflookgerechten serveert. Holy Looky! Heftig maar een supertof concept.

De buitenkant ziet er eerlijk gezegd niet heel aantrekkelijk uit, maar eenmaal binnen hangt er een goede sfeer. We worden heel vriendelijk begroet en mogen kiezen uit enkele tweepersoonstafeltjes en schuiven aan op de bovenverdieping. Het zit al aardig vol en we krijgen de kaart. Voorgerechten met knoflook, hoofdgerechten met knoflijk en zelfs toetjes met knoflook. Sorry aan iedereen die ik in de 48 uur na dit maaltje ben tegengekomen.

Het broodje met aioili en knoflookolijven komt op tafel. De aioili zit vol met grove stukken knoflook en is hierdoor lekker pittig. We hebben lang naar de kaart zitten kijken, want de keuze was stuk voor stuk goed. Wij gaan voor vooraf voor de gerookte forelfilet en de knoflooktajine. Let the games begin.

De start is echt heerlijk, kom maar door met de rest! Voor ons een lamsbout en varkensnek. Natuurlijk met knoflook. Er gaan ├ęcht veel tenen doorheen. Het vlees is mooi mals en de lam valt van het bot af.

En last but not least, het TOETJE! We kunnen het niet laten om ook met de specialiteit af te sluiten. Knoflookijs met een glutenvrij chocoladetaartje en een dot slagroom. Ohnomnom. Het ijs is wel gekkig maar zeker een must try!

Tot snel weer lieve volgers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s