Lakila Aperitivo – Delft

Compleet verrast door mijn lieve vriendinnen! We gaan ergens een hapje eten, maar geen idee waar! Normaal gesproken ben ik wel degene die altijd de plekjes uitzoekt of de reservering maakt, vandaag was dat even anders. Eerlijk is eerlijk was ik ook niet op de hoogte van de opening van Lakila Aperitivo in Delft, maar dat maakte de verrassing ook des te leuker..! Zin in wijn en lekkere hapjes? Dan zit je hier zeker goed! Ondernemers Judith en Cas (van cateringbedrijf Salsa Verde – geen onbekende onder de Delftenaren) opende begin dit jaar deze leuke plek! Aan de voorzijde van het pand, bij de grote ramen, vind je het restaurant gedeelte. Loop je iets verder door naar achteren dan vind je daar de bar. Heel gezellig ingericht! We bestellen een heerlijke rode wijn – als ik me goed herinner een Tempranillo – en een biertje en duiken in de menukaart! Naast de standaard kaart hebben ze ook diverse daggerechten geschreven op een krijtbord! Leuk! Wij houden van afwisseling. Allereerst kiezen we voor de oesters – met passievrucht en citroen! Yummie – goede combi, die konden we niet overslaan. Vervolgens gaan we voor: Bacalao Kroketjes, Burrata met croutons, Biologische Entrecote, Pompoen frites en Tartaar van Tonijn. Alles smaakte voortreffelijk. We sloten de avond af met lekkere huisgemaakte taartjes! We konden alleen niet heel goed kiezen dus besloten alle 3 een ander taartje te kiezen, zodat we konden proeven! Een blauwe bosbessen taartje, een citroen cheesecake variant en een amandelpuntje! En lekker dat ze waren alllemaal! Goede keuze om te delen! Kortom, eten en drinken was zeker een aanrader bij Lakila Aperitivo! Gezellig, informele sfeer! Leuk plekje! We komen nog wel een keertje terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s