Koeien & Kaas – Zoetermeer

De 2e dag open – het plan was ergens anders te gaan eten, maar we kregen een kaartje in ons handen gedrukt van een van de medewerkers van Koeien & Kaas in Zoetermeer en uiteraard zijn wij dan TE nieuwsgierig om even een kijken te nemen.

Pas voor de 2e dag open en nog niet helemaal up-&-running schoven bij aan bij Koeien & Kaas. Wat een mooie zaak is het geworden. Fijne tafels en stoelen, grote open keuken en een aparte bar voor alle drankjes. Een aardige medewerker kwam ons verwelkomen en gelijk uitleggen dat ze nog niet alles op de kaart hadden. Gelukkig hebben ze genoeg keuze, dus voor deze keer vergeven we ze dat 😉

Op tafel krijgen we kleine toastjes met een tomaten/kaas creme en we bestellen gelijk een heerlijke Gin Tonic, Rose Wijn en Bier. We kiezen als voorgerecht starten we met een “Koeien & Kaas” Proeverij. We krijgen een bord met allerlei vleeswaren, soepje, kaas fondue en uiteraard kaas. Dat is alvast een goed begin.

Voor het hoofdgerecht kiezen we voor de Entrecote van de Lende, Rib-Eye Steak en de Steak Tartaar & Carpaccio. We krijgen mooie grote borden en goede stukken vlees. Leuk detail zijn de “vlaggetjes” in de steak waarop aangegeven staat hoe ver ze zijn gegaard. Alles vulde goed, maar we hebben nog een klein plekje overgehouden voor de toetjes. We kiezen voor de stroopwafel, witte chocolade mousse en de cheesecake & milkshake. Beide deserts waren meer dan prima en onze buikjes goed gevuld.

Zo voor een tweede dag open was het meer dan prima, hier een daar wat beginnersfoutjes, maar Who Cares..! Misschien een leuk idee voor Moederdag vandaag? Koeien & Kaas heeft ook een vestiging in Gouda & in Alphen a/d Rijn! Genoeg keuze voor de vlees en kaas liefhebber dus! We zijn benieuwd wat jullie d’r van vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s