BARISTA CAFE – Zoetermeer

YES! Dit had Zoetermeer nodig.

Een gezellig en modern ingericht tentje waar je kan ontbijten, lunchen, koffietje kan doen en kan borrelen in de middag. Er staan diverse soorten tafels en stoelen, hoog en laag, hard en zacht. Voor ieder wat wils. Barista Cafe Zoetermeer is een leuke toevoeging op het horecaplein Cadenza.
Én zeker niet onbelangrijk, ze hebben voor alle diëten, allergenen en bijzonderheden wel een optie. Je hoeft hier niet eens naar te vragen, het staat gewoon in de menukaart achterin.

Samen met Snoepje schuiven we hier aan op een zondagmiddag voor een koffie en iets zoets. Ik ben verbaasd hoe druk het is. Twee grote tafels waar een high tea wordt gedaan en bijna alle andere tafeltjes zijn ook bezet, maar we vinden binnen een mooi tafeltje voor twee bij het raam.
Zoals ook wel eerder is benoemd eet ik graag glutenarm en kies voor Appel-Abrikoosbrood en liefdessnoepje gaat voor een Mango Cocos Pie. Oh en de koffies, de keuze is écht reuze! Heerlijk. De special voor mij; Iced Vanilla Love. En een grote Cappuccino.

Ik ben blij met Barista Cafe Zoetermeer. De service is netjes en op een goed tempo. Niet gehaast maar ook zeker niet traag. Ze hebben alles in de gaten, ook de tafeltjes die niet zo in het zicht zitten. Complimenten. Tot heel snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s