Over

slogan1

Pittige content in een nieuw jasje! Af en toe een Spicy bite kan geen kwaad, even de vlammen op het vuur, de kritische blik! Been there done that!

Pittig heeft jaren in Zoetermeer gewoond, dus kent die stad op haar duimpje! Maar sinds twee jaar is zij verhuisd naar het karakteristieke & gezellige Delft! Tijd om de leuke kleine straatjes te ontdekken van Delft!

Verslaafd aan kaas, toetjes en hotspot-eettentjes ontdekken! Wat is nou leuker dan een stad te bezoeken en dan precies te weten waar je ECHT even langs moet gaan of MOET eten! Nieuwsgierige IK zoekt het voor je uit!

foto-esther-pittig

Zoet is niet altijd lief, maar wel lekker! We love toetjes en lekkernijen! Ga je met haar mee op culinaire trips?

Zoet is geboren in Delft, getogen in Zoetermeer. Waar Zoetermeer iets minder karakteristiek is, heeft deze stad zeker wel leuke HOTspots om te ontdekken. Bijna geen enkel restaurant in deze stad is mij nog onbekend. En tóch ga ik er graag nog een keer eten! Allemaal voor jullie (ok ok, en voor mezelf…)!

Zoet houdt van zoetigheden! Sinds kort een nieuwe uitdaging om geen overkill aan melkproducten binnen te krijgen. Een mooi stuk vlees of goede gamba’s gaan er ook goed in. Eigenlijk vind ik de variatie van keukens vooral leuk. Nederlands, Aziatisch, Italiaans, Spaans, Frans, Fusion, eigenlijk alles.

DRAMA?!

Wel nee! Gewoon heel erg leuk!

Knipsel